ContSters297549 
	    	Utilizator

ContSters297549 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 iustinian 13	                   

As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
	                    iustinian 13	                   

As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)

ContSters252286	                   

Buna as dori sa stiu daca sunt scutit de la taxa auto daca : ma incadrez in gradu de handicap ACCENTUAT ,cod boala G56 cod handicap 1 si deficienta functiolala ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters252286	                   

Buna as dori sa stiu daca sunt scutit de la taxa auto daca : ma incadrez in gradu de handicap ACCENTUAT ,cod boala G56 cod handicap 1 si deficienta functiolala ... (vezi toată discuția)

tiberiusmunteanu	                   

Buna ziua , 
Sunt persoana incadrata in grad de handicap 2 accentuat (amputatie brat drept)
si detin in propietate un autoturism care are ca dotare cutie ... (vezi toată discuția)
	                    tiberiusmunteanu	                   

Buna ziua , 
Sunt persoana incadrata in grad de handicap 2 accentuat (amputatie brat drept)
si detin in propietate un autoturism care are ca dotare cutie ... (vezi toată discuția)