avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hartie incredintare autoturism intr-o anumita data
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hartie incredintare autoturism intr-o anumita data

Buna ziua! Astazi a venit un plic de la politie pentru tata, proprietarul masinii, in care i se cere sa trimita in 5 zile datele conducatorului auto dintr-o anume data si ora, caruia i-a incredintat masina, adica eu.
In acea data si la acea ora singura neplacere(incident) din trafic a fost urmatoarea: eram in oras, 3 benzi pe sens, libera strada doar masini in fata mea care au demarat de la un semafor si rulau cu 70-80 iar eu dupa ei. In apropiere de o trecere de pietoni, desi m-am uitat din timp pe capetele trecerii, o masina din fata a franat brusc si s-a bagat in spatele celei din fata. Eu am franat si am trecut pe a 3-a banda dar masina nu s-a oprit. Era un barbat in varsta pe trecerea de pietoni care s-a oprit cand a vazut ca masina mea nu se opreste , eu am trecut cu frana calcata dupa care daca nu l-am atins... mi-am continuat drumul .
Nu era nicio politie, in nicio directie. E posibil sa fi facut reclamatie/plangere pietonul si mi-a luat nr de inmatriculare? Daca da....la ce sa ma astept?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:29, 2 August 2013
Scenarii pot fi multe.
Nu veti putea afla raspunsul decat in momentul in care veti fi invitat la politie.
Daca era de "rau" venea politia acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate la trecerea de pietoni lechioiuionel lechioiuionel buna ziua.sotiei mele i-a luat permisul pt o luna deoarece nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni,a primit si 4 pct.amenda adica 280 roni.Era pe o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier GabrielaDanciu GabrielaDanciu Buna ziua. Am a avut un accident rutier in care a murit cineva. Era un grup de copii pe mijlocul drumului de 2 benzi pe sens, exact pe linia continua care ... (vezi toată discuția)
Este accident rutier? vili_topor vili_topor Tractam un alt autoturism cu o coarda(neomologata) lunga de 5 metri. Am ajuns la o intersectie semaforizata unde aveam verde intermitent pentru viraj la ... (vezi toată discuția)