avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere in temeiul cod penal 205 facuta la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere in temeiul cod penal 205 facuta la procuratura, trimisa la politie

buna
as dori o parere de specialitate
am facut la procuratura o plangere,unei persoane pentru savarsirea infraciunilor de insulta, calomniere si amenintare fapte prevazute de art 205 ,206,193 cod penal.
aceasta plingere s-a trimis la politie.

aici s-a musamalizat cazul deoarece prin informatii neoficiale am aflat ca un alt politist a intervenit in favoarea acestei persoane.iar avocatului meu nu i sa dat nici o informatie asupra cazului.

cit timp dureaza pina primesc oficial raspuns

ce pot face eu in acest caz in care un alt politist intervine in solutionarea cazuluifara a avea drept in acest caz
Cel mai recent răspuns: marian93 , utilizator 22:38, 9 August 2013
Nu prea inteleg cum avocatul nu a primit informatii cu privire la dosar, sunteti sigur ca s-a interesat?
asa mi-a spus ca nu a primit nici o informatie dar sa astept raspuns scris dat de la procuratura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal - termen solutionare plangere maris41 maris41 buna as dori si eu o parere de specialitate; am facut la procuratura o plangere,unei persoane pentru savarsirea infraciunilor de insulta, calomniere si ... (vezi toată discuția)
Care este rolul procurorului? Costica33 Costica33 Am facut doua plingeri penale unui vecin. Vecin cu pile la politie. In ancheta demarata de cei de la sectia 26 politie mi-au influentat martorii si s-a akjuns ... (vezi toată discuția)
Ce nu face politia Costica33 Costica33 Am probleme cu un vecin, m-a lovit si am depus o plingere la sectia de politie. Am fost in audienta impreuna cu martorul meu la comandantul sectiei pentru ca ... (vezi toată discuția)