avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cod penal - termen solutionare plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cod penal - termen solutionare plangere

buna
as dori si eu o parere de specialitate;

am facut la procuratura o plangere,unei persoane pentru savarsirea infraciunilor de

insulta, calomniere si amenintare fapte prevazute de art 205 ,206,193 cod penal.
aceasta plingere s-a trimis la politie.

aici s-a musamalizat cazul deoarece prin informatii neoficiale am inteles ca un alt

politist a intervenit in favoarea acestei persoane.

cit timp dureaza pina primesc oficial raspuns sau trebuie sama interesez personal de

dosar la procuratura.

ce pot face eu in acest caz in care un alt politist intervine in solutionarea cazului

fara a avea drept in acest caz

Caut o portita pentru ca legea e lege pentru toti dintre noi...si nu conteaza numarul

de pile pe care le ai in anumite institutii.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Plangere in temeiul cod penal 205 facuta la procuratura, trimisa la politie marian93 marian93 buna as dori o parere de specialitate am facut la procuratura o plangere,unei persoane pentru savarsirea infraciunilor de insulta, calomniere si amenintare ... (vezi toată discuția)
Care este rolul procurorului? Costica33 Costica33 Am facut doua plingeri penale unui vecin. Vecin cu pile la politie. In ancheta demarata de cei de la sectia 26 politie mi-au influentat martorii si s-a akjuns ... (vezi toată discuția)
Personale - infractiuni morcangheorghe morcangheorghe am un dosar pentru cercetare la politie din noiembrie 2010 ,am inteles ca acum ceva timp a ajuns la procuratura,as dori sa stiu cit dureaza pina voi primi ... (vezi toată discuția)