avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AGA - adresa inexacta punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AGA - adresa inexacta punct de lucru

Buna ziua,

In AGA pentru infiintarea unui punct de lucru, la adresa acestuia nu s-a trecut si "parter". Registrul comertului a amanat solutionarea cererii pentru lamuriri cu privire la adresa exacta a punctului de lucru nou infiintat.
Ce pot face ca sa remediez problema? Este ok sa redactez o alta AGA prin care corectez adresa punctului de lucru?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 19:18, 4 August 2013
Cel mai simplu si cel mai corect este cu o alta hotarare AGA pe care o depuneti fara consultare dosar. Daca a trecut termenul de solutionare trebuie sa cereti si preschimbarea termenului.

A doua varianta este sa mergeti la registrul comertului, cereti o audienta si modificati hotararea aga(completati cu pixul si semnati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare puncte de lucru irina_alexa irina_alexa buna ziua! as dori sa-mi spuneti ce acte sunt imi sunt necesare pentru desfiintarea unor puncte de lucru! va multumesc! (vezi toată discuția)
Cerere orc - amanare Monica H. Monica H. speta mea este cam asa: am depus la ORC o hotarare Ca, in care printre altele se hotara si inchiderea a 3 puncte de lucru. cei de la ORC mi-au dat amanare pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters236592 ContSters236592 Schim sediul social si redactez decizia AGA. In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)