avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare contract vanzare-cumparare

Buna ziua,


Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmtoarea situatie:
Am cumparat in urma cu 3 ani , o garsoniera printr-un credit bancar,Prima-Casa, problema este ca in contractul de vanzare-cumparare s-a strecurat o greseala si anume, fizic, garsoniera se afla pe strada Barsanesti , iar in contract este scris ca se afla pe Aleea Barsanesti. Este adevarat ca in apropiere se afla si Aleea Barsanesti.
Cum trebuie sa procedez ca sa se rectifice aceasta greseala ? Si daca se poate sa imi spuneti si costurile acestei operatiuni.


Multumesc anticipat, pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: alexvalentin , utilizator 15:55, 5 August 2013
In actele de proprietate este trecut Aleea sau strada?! Daca este o eroare de redactare, operare se face rectificarea cu citarea partilor. Si este gratuita, din oficiu.
Buna seara,

Solicitati notarului care a incheiat contractul, rectificarea. In fond este greseala acestuia, el a redactat contractul in plus el avea la dispozitie, certificatul fiscal, extrasul pentru autentificare si actele de proprietate. In acesta situatie nu ar trebui sa existe costuri.
In act este trecut Aleea Barsanesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma - adresa gresita alexvalentin alexvalentin Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmtoarea situatie: Am cumparat in urma cu 3 ani , o garsoniera printr-un credit bancar,Prima-Casa, problema este ca in ... (vezi toată discuția)
Nr. topografic gresit in contract de vanzare - cumparare nyarietelka nyarietelka Buna ziua, In urma cu 2 ani am cumparat un apartament. Totul bine si frumos. Acuma vrea sa-l vindem si cand ne-am dus la Cartea funciara sa scoatem CF-ul ... (vezi toată discuția)
Suprafata gresita in contract vanzare apartament automtics_rules automtics_rules In contractul de vanzare al apartamentului facut acum vreo 10 ani este trecuta o suprafata utila in mod corect si o suprafata locuibila prea mica(o greseala de ... (vezi toată discuția)