avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... retragere nume dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

retragere nume dupa divort

Maine are loc divortul. Eu sunt in strainatate dar ma reprezinta un avocat in Romania.
As dori sa stiu daca dupa pronuntarea divortului ( a doua infatisare) si probabil ultima , mai am dreptul sa cer retragerea numelui meu pe care il poarta sotia.
Cu respect.
P.S. ...si o intrebare suplimentara : se poate rejudeca un proces de divort? In ce conditii ?
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2009
ContSters46325, utilizator
Nu prea e deontologic si etic, pana la curiozitate...
Nu vad ce legatura are limba vorbita cu faptul ca nu l-ati sunat aseara...
Nu vad de ce nu v-ati luat avocatul dv...
NU vad cat de gresit e ca femeia aia a adunat banutii in loc sa-i cheltuiasca... era mai bine sa-i imprastie pe cheltuieli zilnice, de asta va plangeti dv.? Ca nu imi e clar...
Nu vad nici macar ce inseamna conturi ascunse... Conturi de care nu ati stiut, de care nu ati fost informa, ok, as pricepe, dar conturi ascunse ce inseamna?
Ca le-a trecut pe numele altor persoane?
Ca le-a facut la banci din afara, semicunoscute sau de la care e aproape imposibil sa obtii date?
Ce inseamna conturi ascunse? Ca-s pitite dupa dulap? :-/

NU are nicio legatura contul cu numele... nu vad de ce va ganditi ca sa va razganditi... puteti ataca hotararea de divort insa pe motiv ca avocatul a jucat la dublu, asa cred... desi nu mai retin ce fel de divort ati introdus...
Polemica pe forum ???
Domnisoara! Nu pot raspunde la intrebari retorice. Dumneata intrebi, dumneata raspunzi, dumneata tragi concluziile.
Am o singura rugaminte: TE ROG, IGNORA-MA!
Cu respect, si iti urez cat mai multi clienti !
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2009
ContSters46325, utilizator
Pai... domnul meu, eu nu va intreb astea de curiozitatea mea de pisica ce are 9 vieti... Ci pentru ca numai o situatie de fapt completa poate sa ne ajute sa determinam o situatie juridica, raspunsuri, abordari etc.

Depinde ce scrie in procura de reprezentare, depinde ce scrie in actiune... depinde ce si cum s-a intamplat intre soti, ce s-a intamplat in instanta, ce divort ati introdus...
Am pus intrebari la obiect, unele le mai pusesem anterior dar au fost ignorate... inteleg ca dv. vi se pare totul clar, dar nu e musai sa fie si pentru noi.
Va doresc numai suces!

P.S. Sunt o doamna! :) Insa va multumesc pentru faptul ca ma vedeti atat de tanara!
Va rog sa evitati acest tip de adresare mistocara, ea tinde sa jigneasca si nu e conforma regulamentului de postare. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gata divortul hai la partaj rico3 rico3 Stimati avocati si forumisti, iata-ma gata cu recunoasterea divortului din SUA (subiectul cu dublu divort), a fost recunoscut din 2007 cu efecte juridice ... (vezi toată discuția)
Mostenire si partaj nicomarco nicomarco sunt casatorit din anul 1994 .am inceput un divort in luna februarie 2013 si, ca orice divort, este cred perioada cea mai aiurea din viata unui cuplu. am mai ... (vezi toată discuția)
Dupa 5 ani de la divort vasilepop vasilepop Inainte cu 5 zile de casatorie mama mea mi a facut procura notarial precum pot sa vand in numele ei apartamentu proprietate care l avea, eu fiind unicul ... (vezi toată discuția)