avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum imi pot recupera banii?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum imi pot recupera banii?

Am lucrat 2 ani de zile cu o persoana care sa dovedit a fi de incredere,dar la ultima tranzactie din acest an a refuzat categoric sa-mi trimita bani proveniti din vanzarea bunului meu.
Mai precis,i-am trimis respectivului sa-mi vanda cupoane remat,iar acesta le-a vandut si nu mi-a mai inapoiat banii.
Cum a-si putea sa-mi recuperez bani pe cali legale.
M-am gandit sa-i fac plangere penala pentru inselaciune,abuz de incredere etc.
Am dovezile tranzactiei si martori.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
carladacian, utilizator
Puteti demonstra ca acele cupoane erau ale Dvs? Ati dat procura pentru vanzarea respectivelor cupoane?
Strict pentru recuperarea banilor, este necesar sa sesizati instanta cu o actiune civila, fie ca o alaturati procesului penal, fie ca o introduceti direct la instanta civila. Daca aveti probe, atunci sansele dvs. de a va recupera banii sunt destul de mari.
da,am procura pentru vanzare.
Cupoanele sunt ale mele,si am si davada tranzactiei dintre mine si rau platnic.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare mirelle mirelle X intentioneaza sa cumpere o masina. Se deplaseaza impreuna cu inca 2 prieteni la targul de masini din localitate, verifica o masina expusa spre vanzare si se ... (vezi toată discuția)
Contabila a sustras pe cont personal sume mari, modalitati recuperare bani de catre administrator mishavanator mishavanator Buna ziua, Contabila firmei a sustras de pe conturile firmei pe contul personal sume mari de bani de nenumarate ori si a inapoiat doar 35% inapoi. Am sanse sa ... (vezi toată discuția)
Refuz restituire imprumut fara acte -abuz de incredere ? ContSters56278 ContSters56278 in cazul unui salariat care scoate un credit de cateva mii de euro pe numele sau si da imprumut suma respectiva de bani patronului pentru a salva afacerea ... (vezi toată discuția)