avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Transfer proprietate masina de pe firma pe persoana ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Transfer proprietate masina de pe firma pe persoana fizica

Am luat o masina pe firma in 2008, urmand ca dupa ce termin leasing-ul si masina e amortizata, sa o transfer pe persoana fizica. Acum am terminat leasing-ul, si doresc sa fac transfer, de pe firma pe persoana fizica. Am aflat, acum ca de fapt iar trebuie sa platesc. Exista vreo cale, legala,sa pot face transfer de proprietate, fara sa mai platesc?
Multumesc.
C-tin Ciubotariu
Cel mai recent răspuns: cristiancojo , utilizator 18:43, 5 Martie 2014
Buna ziua,sunt in aceeasi situatie cu dumneavoastra; ati facut contract de vanzare cumparare ?sau vanzare in baza facturii finale?
O seara placuta va urez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unei masini de pe pj pe pf CristiFec CristiFec As dori sa aflu,cum pot trece un autoturism,in speta marca Citroen,din 2008,de pe PJ pe PF,cu cheltuieli cat mai mici.Respectiva firma a terminat leasing-ul si ... (vezi toată discuția)
Leasing lisandraa lisandraa buna ziua problema mea este:am facut contract de leasing pe societate si acum am primit ultima factura de la rci leasing.vreau sa trec masina pe persoana ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa achitarea leasingului new life new life O S.C. poate vinde unei persoane fizice(directorul firmei) masina luata in leasing dupa terminarea contractului de leasing? (vezi toată discuția)