avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca s-a dat o hotarare judecatoreasca nedreapta...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca s-a dat o hotarare judecatoreasca nedreapta...

Daca s-a dat o hotarare judecatoreasca nedreapta prin faptul ca instanta a luat act de planul de situatie eronat intocmit de expert facand astfel ca cel nevinovat (cu acte legale) a fost somat de executor sa plateasca si o suma importanta de bani.
Buna ziua,

Aveti posibilitatea, in termenul legal, sa atacati sentinta pe care o considerati nedreapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita asociatie de proprietari soricluj soricluj Buna ziua, Am castigat un proces deschis de mine in sept.2009 cu asociatia de proprietari, pentru recuperarea unor sume care mi s-au incasat ilegal. Prima ... (vezi toată discuția)
Termenul de la care se poate cere executaea silita ? Krissia . Krissia . :(( Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri va rog. 1.Daca o hotarare a devenit definitiva si irevocabila de la data de 18.04.2005 tot aceasta este si data de la ... (vezi toată discuția)
termen in care trebuie platita sulta mgb1ro mgb1ro Va rog sa-mi raspundeti daca exista un termen in care trebuie platita sulta, in situatia in care nu este specificat in Hotararea judecatoreasca decat suma nu ... (vezi toată discuția)