avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare, parasirea locului accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare, parasirea locului accidentului

Buna ziua ,
sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului!
Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci cade vatamarea din dosar numai parasirea locului accidentului ramane .
Mentionez ca am facut teste si a iesit 0 n-am consumat alcool iar ranitul era mort de beat dupa testele de alcolomie! "Ranitul era un cioban si a fost cazut langa drum intr-un sat, era ceata si intuneric ,eu nam vazut nimic numai politia zice ca am calcat pe piciorul lui si sa spart " . Am primit dovada fara drept de circulatie.

1.Ma intereseaza daca impac cu ranitul,cade si parasirea?
2.Am aflat ca a primit 90 de zile ingrijiri medicale , cat sa ofer, ce sa ofer pentru el ca sa ne impacam?
3.Ce o sa intampla cu permisul de conducere?
:((

Cel mai recent răspuns: Giovvv , utilizator 21:03, 11 August 2013
Vreau sa impac cu ranitul , el vrea 15000 de ron ce credeti este mult suma asta in cazul meu ? Stima
Daca aveti banii este bine sa va impacati.
Am impacat cu ranitul si dosarul ajumge la procuratura, si de la ei trebuie sa primesc o foaie pe care este cum au decis ...
Intrebarea mea este cam cate zile trebuie sa astept ca sa primesc acest act de la procuratura ?
Multumesc !
Cu stima.
De acord cu colega Luciana...De completat raspunsul cu pct.2 si 3 din enunt, respectiv ca puteti sa va impacati cu individul, oferindu-i o suma pe care o negociati (mergeti pana la vreo 300 euro altfel nu se merita caci va costa si avocatul), iar permisul se poate anula....Insa, daca situatia se prezinta asa cum spuneti, de ce nu mergeti direct pe varianta adevarata (daca puteti demonstra ca ala a adormit beat pe drum) si identic si in instanta, intrucat daca era ceata (solicitati bulletin de la INMH ptr zona respective), puteti demonstra ca nu l-ati vazut, si ca implicit va cadea si infractiunea de parasire a locului accidentului....analizati cu atentie datele si abia apoi luati o decizie....
Am inteles , multumesc pentru raspuns . Dar am impacat cu ranitul in valoare de 2700 de euro la sfarsit si am facut o declaratie la notar (de impacare) ... La politie asa miau zis ca este cel mai bine si cel mai rapid . Ce considerati ?
Acum astept sa primesc un act de la procuratura , cum stiti in cate zile pot sa primesc acest act de la procurori ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Parasirea locului accidentului si vatamarea corporala din culpa Giovvv Giovvv Buna ziua , sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului! Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis pe un drum public si accident neamtualin neamtualin Buna ziua , am si eu o intrebare .. am condus pe un drum public o masina nu am avut permis de conducere si am intrat intr-un copac .. mai era cineva cu ... (vezi toată discuția)
Accident DinuPinzaru DinuPinzaru Am avut in urma cu 3 luni un accident. Mi.a sarit in fata masinii un baiat care era beat. Am oprit masina sa vad ce a patit . Nu avea nimic. Mi.a zis sa merg ... (vezi toată discuția)