Buna ziua ,
sunt cercetat de catre politie: vatamarea corporale din culpa si parasirea locului accidentului!
Eu vreau sa impac cu ranitul si asa stiu atunci cade vatamarea din dosar numai parasirea locului accidentului ramane .
Mentionez ca am facut teste si a iesit 0 n-am consumat alcool iar ranitul era mort de beat dupa testele de alcolomie! "Ranitul era un cioban si a fost cazut langa drum intr-un sat, era ceata si intuneric ,eu nam vazut nimic numai politia zice ca am calcat pe piciorul lui si sa spart " . Am primit dovada fara drept de circulatie.
1.Ma intereseaza daca impac cu ranitul,cade si parasirea?
2.Am aflat ca a primit 90 de zile ingrijiri medicale , cat sa ofer, ce sa ofer pentru el ca sa ne impacam?
3.Ce o sa intampla cu permisul de conducere?
:((
Raspunsul de la Parchet dureaza cel putin 30 de zile, in cel mai fericit caz....Insa, depinde cat de repede se trimite dosarul de la Politie catre Parchet si de procurorul care a supravegheat urmarire penala...Important este ca v-ati inteles cu victima...Si evident, sa fiti mai atent pe viitor!
Multumesc pentru raspuns. Da o sa mai fiu mult mai atent!
Ce credeti ,in cazul meu ca mam impacat cu ranitul si el era mort de beat cazut langa drum cand sa intamplat asta si a fost ceata densa si intuneric! Ce amenda o sa primesc in aceasta situatie? Mentionez ca nam avut pana acum nici o problema cu politia niciodata nam avut dosar nici cazier.
Multumesc foarte frumos.
Problema dvs s-a rezolvat daca v-ati impacat cu victima, procurorul o sa dispuna NUP daca urmarirea penala nu a fost inceputa sau incetarea procesului penal daca urmarirea penala a fost inceputa.
Nu cred ca dispune NUP si pentru "parasirea locului accidentului".Trebuie sa dovedeasca faptul ca era ceata, ca individual era beat , culcat pe drum, etc...Oricum ar fi fost, nu trebuia sa paraseasca locul accidentului sau, cel putin trebuia sa anunte Politia despre accident.Or, stiti ca si prezumtia de vinovatie are niste limite, mai ales cand nu tu esti cel care anunta o fapta, ci este descoperita de altcineva....e greu sa dai NUP fara sa te zbati cu ceva probe,nu?
Accident
DinuPinzaru
Am avut in urma cu 3 luni un accident. Mi.a sarit in fata masinii un baiat care era beat. Am oprit masina sa vad ce a patit . Nu avea nimic. Mi.a zis sa merg ... (vezi toată discuția)