avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Dreptul la diurna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Dreptul la diurna

Buna ziua.
Am si eu o nelamurire legata de acordarea diurnei, in cazul unei persoane care lucreaza la o firma de transport. Firma inchiriaza masina cu tot cu soferi unei firme de turism. In pachetul de turism cazarea si masa, cateodata sunt incluse. In acest caz soferii mai primesc diurna pentru deplasarea in strainatate de la transportator? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
ContSters142942, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 17:05, 8 August 2013
Inteleg ca e vorba de o firma de transport persoane .

Legal diurna se acorda pentru toate zilelele in care soferul este plecat in cursa.

Practic insa se incheie o intelegere cu soferii cu privire la cuantumul acesteia .

Nu cred ca ar mai merge vreunul , daca ar sti ca nu i se mai plateste diurna, parerea mea, chiar daca ar primi masa si cazare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare diurna strainatate gabi224 gabi224 Buna ziua, Am o singura intrebare...daca firma din romania acopera toate cheltuielile cu transportul, cazarea si masa mai este obligata sa acorde diurna ... (vezi toată discuția)
Acordarea diurnelor. Teracsro Teracsro Buna ziua. Nelamurirea mea este legata de conditile in care se acorda sau nu diurna unui angajat la o firma privata. De exemplu : Eu sunt sofer la aceasta ... (vezi toată discuția)
Diurna externa AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, va rog frumos sa imi raspundeti daca e posibil la urmatoarea intrebare: daca o unitate decide sa acorde 35Euro/zi diurna externa, iar in cazul in ... (vezi toată discuția)