avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu vatamare corporala

Buna seara. Am avut un accident eu cu autovehicul vayamatul cu motocicleta. Am avut in aerul expirat 0.0 Ce imi este frica de probele biologice deoarece inainte cu 3-4 ore de accident am baut 3 sferturi de bere asa trasa de par. ce se poate intampla daca iese putin la probe? sau daca refuz sa platesc aceste probe?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 12:55, 16 Septembrie 2013
Multumesc. Lucrurile mi s-au clarificat. Ma duc luni sa platesc si probele si voi vedea ce mai se intampla. O zi buna
Am platit probele biologice si a iesit zero. Ura e de bine. Acu oi vedea cum mai decurge treaba. Multumesc pt. informatiile care nu prea ai de la cine sa le iei asa usor. O zi buna
Nu ati scapat, dosarul penal este intocmit pentru vatamarea corporala din culpa, trebuie vazut cate zile de ingrijiri medicale va primii partea vatamata.
A trecut o luna si cateva zile de la accident. Motociclistul asteapta despagubirile de la asigurare. Cand sa produs accidentul in declaratie a mentionat termen de "impacare" sau ceva de genu 2 luni. trebuie depus la dosar un act sau declaratie cum ca ne-am "impacat" dar el mia spus acu ca nu facem pana firma nul despagubeste. Acu am 2 intrebari : 1. Daca nu facem "impacarea" in termenul de 2 luni ce se intampla? si 2. Daca nu va vrea deloc pana la urma ce se intampla :((
Firma de asigurari nu o sa se grabeasca sa il despagubeasca, trebuie vazut cate zile de ingrijiri medicale a primit de la IML, in termen de 2 luni de zile poate depune plangere penala impotriva dvs daca nu a facut-o deja, de impacat o puteti face in tot cursul procesului pana la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, daca nu vrea deloc, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale puteti fi trimis in judecata, daca veti fi condamnat permisul se va anula in urma hotararii de condamnare ramase definitive.

Alte discuții în legătură

Accident rutier rosica rosica Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie si fuga de la locul accidentului. consecinte lare lare in urma cu 3 luni am provocat un accident de circulatie. am fugit de la locul accidentului. am avut alcoolemie 0.50 in aerul pur expirat si o victima cu 45 ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan- Madalinzavoianu Madalinzavoianu Am facut-o de data asta am petrecut la niste pr ...dupa care am plecat cu ei cu masina mea si ne-am rasturna din cauza vitezei prea mari si a alcoolui ..La ora ... (vezi toată discuția)