avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Carui executor judecatoresc ma adresez?
Discuție deschisă în Executare silită

Carui executor judecatoresc ma adresez?

Buna ziua,
Pentru a pune in aplicare dispozitiile unei hotarari judecatoresti ( recuperare creanta), ma adresez unui executor judecatoresc din raza terotoriala in care isi are sediul debitorul?Concret, firma debitoare din Craiova, apelez doar la executor din Craiova?Precizez ca societatea mea isi are sediul la Rovinari.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 14:00, 9 August 2013
va puteti adresa oricarui executor de pe langa Curtea de Apel Craiova (pt judetele DJ, OT, MH si GJ)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire 1/2 din salariu anamariapitulice anamariapitulice Buna ziua! Am 3 dosare de executare silită mi se opreste jumătate din salariu net. Salariul meu este de 2000 lei ,am un copil de 10 ani in în ... (vezi toată discuția)
Cerere executare iancu123 iancu123 daca am un debitor dintr-un alt judet, si am o sentinta de executare silita investita cu formula executorie, cine pune in executare acea sentinta?executorul ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala a executorilor judecatoresti cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca exista o prevedere legala referitoare la competenta teritoriala a executorilor judecatoresti, intrucat o societate ... (vezi toată discuția)