avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... amenintari din partea unei societati recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

amenintari din partea unei societati recuperari creante

Buna seara,

Hartuirile de catre cei de la [EDITAT] au reinceput. Din nou vin cu amenintari si cu fel si fel de intimidari. Mai nou a mai aparut o firma de recuperare [EDITAT], care si acestia vin la randul lor cu somatii si amenintari telefonice. Eu m-am hotarat. Am vorbit cu cei de la OPC, fac reclamatie si apoi merg si intentez proces sa vad de unde apar acele sume fabuloase care cres pe zi ce trece.
Ce sfaturi imi puteti da?
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mara Ionescu , Consilier juridic 02:20, 20 Iulie 2010
@adrian32

interventie moderator

Va rog frumos sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie si sa nu le mai faceti reclama (chiar daca este negativa).Va reamintesc faptul ca, in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.
Multumesc.

Edit later
@Andreea Alexandra Marin a scris:
"@cora2006, toate contractele de credit, chiar si cele de nevoi personale, sunt investite cu titlu executoriu, deci creditorul nu mai este nevoit sa actioneze debitorul in instanta. De munca in folosul comunitatii pentru recuperarea unui prejudiciu ati auzit? Eu da. E o masura extrema, rara, dar viabila."

Raspuns:Aveti posibilitatea sa va argumentati sustinerea.:)
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
Pentru hartuiri, fie si telefonice, va puteti adresa protectiei consumatorilor; cumparand creanta dumneavoastra , sunteti clientul lor acum; dar este practica comerciala agresiva, cf Legii 363/2007, sa regurga la hartuire , astfel incat sa va faca sa luati o decizie sub influenta fricii; doar daca li se va arata amenda de la 5000 la 50000 vor uita sa va mai sune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fratele meu a murit și în urma lui au rămas numai datorii, nu a avut niciun bun mobil sau imobil, pe numele lui. poate fi mama obligată să le plătească? Ana-Maria 1983 Ana-Maria 1983 Fratele meu a murit si in urma lui au ramas numai datorii( rate banci,serviciu telefonie,cablu,internet etc) . Se poate ca mama mea sa fie obligata sa i ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neplatit!!! bgrs81 bgrs81 Buna ziua.Am tot consultat internetul si cam toata lumea spune acelasi lucru , nu stiu ce sa fac daca ma poate ajuta cineva. Povestea mea incepe asa...in anul ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare Mihaela-Denisa Mihaela-Denisa Buna ziua! Ma confrunt de ceva vreme cu o problema foarte neplacuta.Este vorba despre angajatii diferitelor firme de recuperare cu care bancile din Romania ... (vezi toată discuția)