avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu - contestatie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu - contestatie

Buna seara, se poate sa fac o contestatie sau cerere inainte de a plati timbru de mediu in care sa precizez ca daca as plati taxa,oricum o sa dau in judecata dupa aceea si o sa castig,in baza acestei cereri pot sa fiu scutit de plata timbrului de mediu? Adica sa fac o cerere sa nu platesc timbru de mediu pe care oricum o sa-l recuperez mai tarziu.
Sau trebuie sa platesc si abia apoi sa fac actele pt a recupera timbru de mediu?

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Recuperari taxa auto vyorelbossu vyorelbossu BUNA ZIUA as dori si eu un raspuns sau daca pot continua cu recuperarea la CEDO .In anul2012 am cumparat o masina din germania unde am platit taxa auto care ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)