avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Schimbare domiciliu traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Schimbare domiciliu traducator autorizat

Bună ziua.
În cazul schimbării domiciliului în alt județ, ce declarații trebuie depuse la Finanțele din fosta localitate de domiciliu respectiv la noua localitate și de ce alte acte e nevoie? Se poate rămâne cu sediul fiscal la fosta adresă de domiciliu (acolo locuiesc părinții)?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:08, 12 August 2013
Pentru a nu posta nu raspuns identic, lecturati subiectul cu aceeasi tema discutat aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare traducator autorizat haller haller Buna ziua. As vrea si eu sa stiu la care Administratie financiara trebuie sa depun ma inregistrez daca am domiciliul in judetul Olt si viza de flotant pe ... (vezi toată discuția)
examen traducator in vederea autorizarii denissaa denissaa Buna ziua! as dori, daca va rog, sa primesc si eu niste exemple de subiecte pentru examenul de taducator juridic in limba engleza. Va multmesc! (vezi toată discuția)
Preschimbare buletin dupa achizitie imobil in2ition in2ition Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez un imobil in capitala dar domiciliul doresc sa il pastrez pe adresa parintilor mei din provincie. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)