ContSters83016 
	    	Utilizator

ContSters83016 
	    	Utilizator	    

juridic dana 
	    	Utilizator

juridic dana 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 StefanStefan	                   

Dorim sa importam din Uniunea Europeana si din afara ei jocuri si jucarii si sa le distribuim in Romania en-detail pe internet si en-gros prin vanzari directe. ... (vezi toată discuția)
	                    StefanStefan	                   

Dorim sa importam din Uniunea Europeana si din afara ei jocuri si jucarii si sa le distribuim in Romania en-detail pe internet si en-gros prin vanzari directe. ... (vezi toată discuția)

TudorS24	                   

Situatie: Avem deschis un SRL si urmarim sa comercializam produse cumparate din spatiul UE prin intermediul unui magazin online.
Puteti sa ne exemplificati ... (vezi toată discuția)
	                    TudorS24	                   

Situatie: Avem deschis un SRL si urmarim sa comercializam produse cumparate din spatiul UE prin intermediul unui magazin online.
Puteti sa ne exemplificati ... (vezi toată discuția)

pop_m	                   

Am urmatoarea dilema: eu vand niste produse electronice pe care le achizitionez de la un furnizor extern (tara din UE). Aceste produse le vand insotite de ... (vezi toată discuția)
	                    pop_m	                   

Am urmatoarea dilema: eu vand niste produse electronice pe care le achizitionez de la un furnizor extern (tara din UE). Aceste produse le vand insotite de ... (vezi toată discuția)