avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame La multi ani, Maria!
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

La multi ani, Maria!

La multi ani, Maria,
Oriunde te gasesti!
Sa fii mereu iubita
Si vesnic sa iubesti!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:37, 7 Septembrie 2013
Multumim inca o data distinsului domn autor al versurilor ,permanent atent si care se exprima atat de sensibil
Va adresez aceleasi ganduri bune
Nu numai ca interveniti intotdeauna la subiect,iata ca o faceti si la timp ca sa marcati o sarbatoare si mai ales o faceti cu deosebita sensibilitate.
Cu deosebita consideratie.
Marie si Marioara,
Mi-ai facut viata amara...
Marioara si Marie,
Mi-ai facut viata pustie...

gresit :)

Marioara si Marie,
Mi-ai adus doar bucurie!

La multi ani Maria!
Maria mea, cu ochii negri
Si parul abanos,
Mi-a daruit in toata viata
Tot ce e mai frumos.

Acum, la ziua ei de nume,
Tot langa ea traiesc
Si vreau sa-i spun, in orice clipa,
Ca o iubesc!
De ziua Mariei, cu toata dragostea mea!

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poezie_strofa creatie proprie pirvucristian pirvucristian M-am nascut, cand cerul plangea cu stele, si LUNA mi-a dat printre ele, primul SARUT. (vezi toată discuția)
Cu durere in suflet , deplangem disparitia marelui actor emil hossu Radu Gabrian Radu Gabrian A mai apus o stea , un mare actor , un om deosebit , care si-a legat intreaga viata actoriei pe care a iubit-o si a servit-o atat de mult. De fapt , aceasta a ... (vezi toată discuția)
Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)