AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Elena1977_	                   

Se poate  solivita cerere reconvențională in apel?/ (vezi toată discuția)
	                    Elena1977_	                   

Se poate  solivita cerere reconvențională in apel?/ (vezi toată discuția)

Iuliad20	                   

Buna seara...fostul meu soț a depus divorț si am inteles ca trebuie sa depun si eu la tribunal o cerere de înaintare sau ceva de genul, pt divorț...nu am ... (vezi toată discuția)
	                    Iuliad20	                   

Buna seara...fostul meu soț a depus divorț si am inteles ca trebuie sa depun si eu la tribunal o cerere de înaintare sau ceva de genul, pt divorț...nu am ... (vezi toată discuția)

catinf	                   

Cererea reconvenţională a soţului pârât, Art. 917, alin. 3. Am o neclaritate privind perioada în care motivele de divorţ ale soţului pârât s-au ivit, ... (vezi toată discuția)
	                    catinf	                   

Cererea reconvenţională a soţului pârât, Art. 917, alin. 3. Am o neclaritate privind perioada în care motivele de divorţ ale soţului pârât s-au ivit, ... (vezi toată discuția)