avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aprobare after school
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aprobare after school

ce cerere se depune la primarie in vederea obtinerii unei aprobari de a deschide un after school pe un SRL?
Cel mai recent răspuns: angi prunaru , utilizator 10:30, 15 August 2013
Nu cred ca primaria are vreo legatura!

Trebuie ca acel SRL sa contina in obiectul de activitate si codul CAEN specific unui After-School!

Toate actele se depun la Registrul comertului si nu la primarie.
se poate deschide SRL cu cod caen 8559 (alte forme de învatamânt,after-school) iar dupa deschiderea societatii va puteti duce întâi la o scoala care înca nu are after-school si vorbi cu directorul daca este de acord sa va desfasurati activitatea acolo.Dar sincera sa fiu,eu am asa ceva,am deschis anul trecut si am încercat sa deschid într-o scoala dar e foarte greu,deja scolile bune au after-school si cele mai slabe nu au parintii bani sa va plateasca.Mai puteti încerca cu programe de la Primarii,subventionate,sa va plateasca ei,si d-tra doar sa coordonati activitatea.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
After school si gradinita- alte activitati de asistenta sociala fara cazare andreigabriel andreigabriel buna ziua, spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)
Asociație de părinți adriana.carpine adriana.carpine Asociația de părinți a unei școli poate organiza activitatea after-school in scoala, încasand de la părinți bani sub forma de donații și ulterior sa ... (vezi toată discuția)