avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare adeverinta pentru buletin de la primarie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare adeverinta pentru buletin de la primarie

Am pierdut buletinul si ca sa imi fac altul nou trebuie sa ma duc la primarie sa imi elibereze o adeverinta dar acestia nu vor din cauza unei amenzi pe care nu am bani sa o platesc.
Ce este de facut in cazul asta?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 16:13, 16 August 2013
Buna ziua, adeverinta de la primarie poate fi inlocuita de extras de carte funciara de informare sau de contractul de vanzare cumparare al imobilului; cu conditia sa aveti calitatea de proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare garsoniera tutunarudenisa tutunarudenisa Ce acte imi trebuiesc pentru a putea incheia un contract de vanzare-cumparare, pentru o garsoniera ? Cum aleg notarul care sa nu mi ia pielea de pe mine , ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Document necesar vanzarii unei locuinte STELA M. STELA M. Vreau sa vând o garsoniră cumpărată in 2019. Odată cu contractul de vanzare cumpărare am primit si documentul numit Extras de carte funciară, acesta ... (vezi toată discuția)