avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare adeverinta pentru buletin de la primarie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare adeverinta pentru buletin de la primarie

Am pierdut buletinul si ca sa imi fac altul nou trebuie sa ma duc la primarie sa imi elibereze o adeverinta dar acestia nu vor din cauza unei amenzi pe care nu am bani sa o platesc.
Ce este de facut in cazul asta?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 16:13, 16 August 2013
Buna ziua, adeverinta de la primarie poate fi inlocuita de extras de carte funciara de informare sau de contractul de vanzare cumparare al imobilului; cu conditia sa aveti calitatea de proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare garsoniera tutunarudenisa tutunarudenisa Ce acte imi trebuiesc pentru a putea incheia un contract de vanzare-cumparare, pentru o garsoniera ? Cum aleg notarul care sa nu mi ia pielea de pe mine , ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)