avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie furnizare gaze
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie furnizare gaze

sunt deconectata de la gaze naturale , am platit integral suma restanta - facturi precum si taxa de reconectare , care este instiintata pe factura, nu am platit acea garantie pretinsa de furnizor, intrucat in contract scrie ca cuantumul sumelor ocazionate de deconectarea gazelor este stabilit de operatorul de sistem , furnizorul avand obligatia sa instiinteze consumatorul asupra lor. singura suma instiintata este cea trecuta in factura care reprezinta taxa de reconectare pe care am platit-o. Furnizorul nu a facut reconectarea. Ce trebuie sa fac in cazul acesta?

Alte discuții în legătură

Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Intrerupere furnizare gaze naturale popescu90 popescu90 Am mai gasit o postare cu acest subiect care n-a primit inca raspuns. In cazul meu deconectarea s-a facut la doua zile dupa ce am platit la banca cu o factura ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor specializat pentru o reclamatie catre distribuitorul de gaze naturale otonel otonel Din cauza unei facturi neplatite integral din luna Martie azi dimineata m-au \"vizitat\" cei de la gaz si mi-au oprit si sigilat robinetul.Am dat fuga la ... (vezi toată discuția)