avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poate fi societatea sancþionatムde cei de la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poate fi societatea sancþionatムde cei de la Finanþe cu avertisment pentru cムe la prima abatere?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la un Raport de inspectie fiscala intocmit de ANAF se poate acorda avertisment intrucat societatea este la prima abatere de acest gen si care este reglementarea legala.
Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:59, 18 August 2013
De ce sa se acorde avertismen?
Avertismentul este o sanctiune contraventionala prevazuta de Ordonanta nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor. In raportul de inspectie fiscala se inscriu constatarile in urma verificarilor efectuate de catre inspectorii ANAF.
Daca societatea comerciala a savarsit fapte de natura contraventionala , acestea vor fi sanctionate de catre inspectori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertismentul se inscrie in cazierul fiscal?! andine andine Buna seara! Va solicit iarasi ajutorul intr-o speta noua pentru mine. Cu ceva timp in urma societatea x a fost amendata printr-un Proces Verbal emis de ... (vezi toată discuția)
Semnarea declaratiilor de catre un consultant fiscal ana_lov3s_u ana_lov3s_u Se poate sa depun o declaratie fara sa fie semnata de un consultant fiscal si sa mi se acorde un termen de a depunde declaratia semnata?Va multumesc (vezi toată discuția)
Termen prescriptie obligatie depunere declaratie fiscala enescu_ella enescu_ella As dori sa stiu care este, sau daca este un termen in care se prescrie obligatia unei societati comerciale de e depune o declaratie fiscala (100, 300 etc), sau ... (vezi toată discuția)