Mi-as dori sa cumpar un teren extravilan in apropierea Bucurestiului,dar nu stiu efectiv care sunt pasi de urmat pentru a-l cumpara.Sper ca intrebarea mea nu este stupida.Multumesc!
Atentie marita !
Orice teren situat in extravilan are o adresa ce nu poate fi identificata decat de un geodez ! Numarul de Tarla si Parcela - daca aveti ghinionul sa dati peste un vanzator de rea credinta - nu o sa va spuna prea multe....
Ca atare, faceti o copie dupa cartea funciara integrala pe care vanzatorul trebuie sa o aiba deja daca doreste sa vanda! Luati legatura cu un geodez sau firma (la OCPI gasiti o lista, aveti de unde alege!) specializati pe domeniul cadastru.
Contra cost solicitati consulting pentru identificare adresa si abia apoi mergeti cu geodezul la teren pentru a vedea ce urmeaza sa cumparati ! Puteti sa testati si vanzatorul ulterior ....cerandu-i sa va arate terenul si vedeti ce va arata !
Am clienti carora una li s-a aratat si alta(din acte) au cumparat si va spun din experienta ca e foarte trist sa fii cel care da o veste atat de neplacuta cuiva care face o investitie poate cu banuti imprumutati din banca!
Bafta !