avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LOCUINTA ANL SAU SOCIALA?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LOCUINTA ANL SAU SOCIALA?

Buna ziua,suntem o familie formata din 5 membri si sotia este coproprietara impreuna cu 2 frati si mama ei pe un apartament de 44mp,persoane totale care locuiesc=10 persoane,sotia are dreptu pe 5mp,sa locuim 5 persoane pe 5mp nu putem,exista vre-o lege ceva care sa ne dea dreptul la o locuinta anl sau sociala?
multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Mai am dreptul sa detin o locuinta anl? liliana_grebanus liliana_grebanus Buna ziua! Va retin atentia cu problema cu care ma confrunt. Sunt chiriasa ANL din 2002 intr-o garsoniera de 44mp. Sunt casatorita, am un copil si urmeaza ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc împreună cu soția într-o locuință ... Girti Girti Bună ziua! Locuiesc împreună cu soția într-o locuință ANL din 2015, iar de curând soția a moștenit un apartament în aceeași localitate și a ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si divort mitika255 mitika255 Impreuna cu sotia detinem o garsoniera ANL, in urma cu 3 ani sotia a primit mostenire un apartament, acum cei de la ANL s-au sesizat si vor sa faca evacuarea ... (vezi toată discuția)