avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE CASA

Buna ziua,
am o mare rugaminte la dumneavoastra.Sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in situatia in care ma aflu.Si anume:am o vecina care este bolnava,are epilepsie si a ramas unica mostenitoare a casei parintilor,cei doi decedand anii trecuti.Ea mai are neamuri dar niciunul nu vrea sa o ia in ingrijire pentru restul vietii.Ea vrea ca eu sa o iau in ingrijire spunand ca imi lasa mie casa ,numai s-o scap de grija zilei de maine,Va rog sa imi dati un sfat ,cum as putea sa fac,in asa fel incat daca ma hotarasc sa o iau in ingrijire,sa nu am probleme dupa decesul acesteia cu neamurile ei,ea fiind bolnava cu capul.
Ei pot spune ca ea nu era in deplinatatea facultatilor mintale si eu m-am folosit de lucrul acesta.
In speranta ca imi veti da un raspuns promt,va rog sa primiti multumirile mele anticipate!

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:59, 19 August 2013
Doamna trebuie pusa sub interdictie. Dvs nu puteti sa intocmiti niciun act cu dansa Decat prin intermediul tutorelui numit, care in acest caz nu puteti fi dvs, si numai cu autorizarea instantei de tutela. Orice act de dispozitie trebuie facut in interesul interzisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte tutore batran altzheimer brvali brvali Pe baza caror acte se stabileste tutorele in cazul unui batran diagnosticat cu Altzheimer in forma medie spre severa si catre ce autoritate ne putem ... (vezi toată discuția)
Dac proprietara unui apartament este inregistrata cu probleme psihice cum poate sa vanda ap? eu12345 eu12345 Buna ziua, am inteles ca, in acest caz, este nevoie de un tutore. Care sunt demersurile necesare pentru desemnarea unui tutore, ce inseamna tutore? Va ... (vezi toată discuția)