avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte tutore batran Altzheimer
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte tutore batran Altzheimer

Pe baza caror acte se stabileste tutorele in cazul unui batran diagnosticat cu Altzheimer in forma medie spre severa si catre ce autoritate ne putem adresa?Mentionez ca nu mai se poate intretine sigur.
Cel mai recent răspuns: brvali , utilizator 19:20, 27 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Va rog sa mi spuneti pt obtinerea indemnizatiei de handicap in cazul lui diagnosticat cu Alzheimer, pe raza carei institutii trebuie depus dosarul. Domiciliul dansului este in jud Giurgiu, iar caminul de batrani este in Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere tutela bolnav psihic Yrreall42 Yrreall42 Buna ziua !Tatal meu este diagnosticat cu alzheimer si parkinson. Este agresiv,alcoolic si aduna lucruri din gunoaie permanent. Nu se poate comunica cu el ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie mgajdan mgajdan Mama are 90 de ani si a primit diagnostic \"delirium in cadrul unei demente de tip Alzheimer-forma severa\" Eu consider ca ar fi bine s-o internez intr-un ... (vezi toată discuția)
Tutela danielapv danielapv Vreau sa preiau tutela unei persoane de 50 de ani cu schizofrenie .Mama ei traieste dar are 87 de ani.Cum sa procedez? (vezi toată discuția)