avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agentie de publicitate fantoma !!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agentie de publicitate fantoma !!!

Buna ziua! Am lucrat la o agentie de publicitate din zona Crangasi extrem de dubioasa. Mi-au zis ca imi vor face contract de munca ceea ce nu s-a intamplat.Un alt aspect ar fi acela ca mi s-a promis un salariu net fix de 800 de lei fara target. Plata se realiza in 2 transe a cate 400 de lei.Am cautat mai multe despre firma si nu am gasit mare lucru.Nu au activitate cu toate ca ei fac recrutari stradale si incaseaza taxe considerabile profitand de naivitatea cetatenilor, mai exact se vand promisiuni.In momentul in care a sosit ziua de salariu mi-au zis ca merit doar 130 de lei pentru cat am muncit. Ce as putea face in aceasta situatie?Nu exista cineva care sa le controleze activitatea acestor hoti?
Ultima modificare: Luni, 19 August 2013
roxana_roxy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 20 August 2013
Puteti sesiza ITM-UL sau puteti formula o plangere penala pt savarsirea infractiunii de inselaciune.
Daca voi sesiza ITM-ul vor trimite vreun control?
In urma sesizarii dvs, ITM-ul va efectua un control la acea societate si va constata sau nu cele mentionate de dvs in sesizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau nu? BogdanMo BogdanMo Acum 2 luni m-am angajat la o firma. La semnarea contractului de munca, mi s-a spus ca salariul va fi de 8.5mil si ca acest contract este pe perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de munca de 2 ore desi serviciile prestate sunt de 16 ore . madalinstan madalinstan Buna ziua , Lucrez intr-un restaurant si vor sa imi faca contract de munca pentru doua ore desi eu lucrez 16 ore . una cu una ( una lucrez , una libera) . ... (vezi toată discuția)
Nedreptatit la locul de munca... Felix997 Felix997 Buna ziua, am lucrat timp de 17 zile la o pizzarie ca sofer delivery. Ideea este ca angajatorul a amanat realizarea unui contract de munca pentru faptul ca era ... (vezi toată discuția)