avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cumul functii in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cumul functii in invatamant

Sunt titular in preuniversitar de 8 ani. Anul acesta am sustinut concurs si de la 1 oct ar tb sa devin titular in invatamantul superior. Calitatea de titular din inv superior implica mutarea functiei de baza la ei. Eu doresc sa imi mut functia de baza, insa nu doresc sa renunt la postul din preuniversitar.
Conform Codului Muncii art 35, am voie sa cumulez m multe functii, insa cei din universitar imi cer o adeverinta ce inlocuieste cartea de munca din care sa reiasa ca inchei contractul de munca din preuniversitar pentru angajare. Ma pot conditiona astfel?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 02:20, 10 Noiembrie 2013
Nu puteti fi titular in ambele sisteme. Trebuie sa alegeti intre cele doua pentru statutul de titular, ramanand suplinitor in sistemul la care ati renuntat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea functiei de baza afecteaza cim-ul din invatamant? FinlandDream FinlandDream Bună ziua! Sunt profesor titular în învățământul preuniversitar. În cazul în care doresc să-mi păstrez titulatura în preuniversitar și să-mi ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii la angajatori diferiti MariaW MariaW Buna ziua! Am un salariat nou caruia i-am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni, cu timp normal de 8 ore/zi. Astazi m-a anuntat ca ... (vezi toată discuția)
2 cim, 1 funcție de bază ? cain2k cain2k Bună ziua, Sunt titular în învățământul universitar, iar în acest an am dat titularizarea și în preuniversitar. Am obținut postul, participat la ... (vezi toată discuția)