avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de donatie

De cand intra in vigoare actul/contractul de donatie? din momentul semnarii sau dupa ce se face intabularea pe numele noului proprietar ( am inteles ca dureaza 15 zile si radierea respectiv inscrierea pe numele noului proprietar)
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:58, 20 August 2013
Deocamdata da.
Vreti sa ne intrebati daca il mai pot executa silit creditorii dumneavoastra, sau daca il mai puteti dona sau vinde inca o data?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se transfera dr de proprietate conform noului cod civil? adela05 adela05 Care este momentul la care se transfera dr de proprietate, conform noului Cod Civil? Ma ajutati si cu nr art? Multumesc (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor marilyn31 marilyn31 Un certificat de mostenitor al unor bunuri reale partimoniale, incheiat inainte de 1990, neinscris ulterior nici pe rol fiscal si nici in registrele cartii ... (vezi toată discuția)
Dovada proprietatii dienusa dienusa va rog mult sa-mi spuneti daca TP face dovada proprietatii?sunt intr-un proces in care se incearca contrariu...chiar judecatoarea m-a intrebat daca am CF pe un ... (vezi toată discuția)