avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie intretinere minor

Sunt divortat din aprilie 2007 , tot de atunci am si fetita in costodia mea prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. In prezent fetita are aproape 10 ani . Am investit masiv in educatia copilei. Fosta sotie imi da o pensie de 200 ron stabilita la aceea epoca in 2007 . Ea este salariata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Intre timp leafa i-a crescut mult . Nu m-am adresat instantelor pt marire pensie de sila si scarba deoarece lucrurile se misca greu. Mai nou a gasit o cale de nu a achita nici acei 200 ron. Solicita 6 luni la spital concediu fara plata , se angajaza la alt angajator pe leafa net superioara celei de la municipal si 6 luni nu da 1 ban copile. Anul trecut 2012 a plecat 6 luni la Sanador a lucrat pe 3000 ron
nu a achitat fetitei 1 ban. Dupa 6 luni a revenit im municipal si cand a luat primii bani ne a dat sms Sa va ia dracu ( adica pe mine si copil ) stati in banii mei 200 ron. Acum a plecat la Londra iar are 6 luni la municipal cfs . Probabil realizeaza venituri. Fetitei nu-i da un ban . Eu teoretic nu am nevoie de nimic avand venituri suficiente sa plimb fata sa o educ sa i pun bani deoparte. La sfarsitul lui august se fac 2 luni de neplata as depune plangere in baza 305 lit b si c . Ce sansa am sa rezolv ceva nestiindu-i adresa de la londra si eventualele venituri. Sau sa las justitia divina sa lucreze ? Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: dinu1970 , utilizator 09:18, 21 August 2013
Ar cam merita sa depuneti plangere, i s-ar potrivi manusa incadrarea.
Plangerea o depuneti la politie, nu trebuie sa-i stiti adresa.
să am bani suficienți pentru a-mi crește copila, eu aș uita-o pe mama ei. și nu-s deloc genul omului care întoarce și celălalt obraz. de ce-aș consuma atâta timp (prețios, că-i al meu și viața nu stă-n loc!) pe oameni care nu merită? de ce-aș da cu subsemnatul la poliție, când aș putea petrece timpul ăsta cu fetița? nu cred că există pedeapsă mai mare ca uitarea.
eu v-aș sfătui să nu vă înnegriți viața pentru 200 ron.
v-o spune careva care ar da orice să nu fi avut de-a face cu poliția, justiția și protecția copilului din țara noastră.
da aveti perfecta dreptate copilul e viata mea , ma divinizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti definitive si irevocabile. Luc1a Luc1a Buna! Sunt mamica unei fetite de cinci ani care se afla in custodia mea in urma procesului de divort si stabilirea custodiei acesteia. In urma cu doua luni eu ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei a minorului dpdaniela_80 dpdaniela_80 divortul a fost definitiv si irevocabil in februarie 2009, fetita e incredintata mie, lui i-sa fixat program de visita si platirea pensiei penstro fetita. El ... (vezi toată discuția)
Alocatia fetitei mele Anaismir Anaismir Buna ziua, Va rog am nevoie de o indrumare: M-am separat de tatal fetitei si mi-a oprit fetita.Dupa sarbatori urmeaza sa il actionez in Instanta pentru a ... (vezi toată discuția)