avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despartita in fapt
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despartita in fapt

Sunt despartita in fapt de 4 ani.Divortul este in curs,avem impreuna un copil minor,sub 10 ani.Ar avea vreo legatura custodia copilului daca as avea o relatie?As putea sa pierd custodia copilului in acest caz?Avocata mi-a spus ca e mai bine sa ascund acest lucru pe perioada divortului!Dar la noi este o situatie delicata si nu se mai sfarseste de aproare 4 ani!
e foarte bine că aveți certificatele medico-legale. mă îndoiesc că un judecător ar stabili domiciliul copilului la părintele agresor.
Nu pierdeti custodia copilului daca aveti o relatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine custodia copilului? (2,4 ani)? soția a avut o relatie ... Madii Madii Pot obtine custodia copilului?(2,4 ani Sotia a avut o relatie de peste 3 luni cu un alt barbat. Am toate dovezile necesare.mesaje text, inregistrari,au ... (vezi toată discuția)
Divort.urgent aynee_0n3 aynee_0n3 scriu aici pentru ca am nevoie de un sfat...poveste este urmatoarea: el este insurat cu ea de 12 ani. El este mai mare decat ea cu 12 ani.Acum 5 ani au adoptat ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)