avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare sediu firma apartament - soti divortati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare sediu firma apartament - soti divortati

Buna ziua,
O sotie si-a infiintat o firma si a stabilit sediul acesteia acasa, cu acordul sotului. Dupa o perioada sotii au divortat, iar sotul care nu are nici o legatura cu firma, nu mai doreste sa fie sediul la ei acasa. Ce este de facut?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kamy_nora , utilizator 10:42, 21 August 2013
Trebuie ca utilizatorul sa precizeze daca imobilul este bun propriu sau bun comun in urma divortului/partajului.
Multumesc mult pentru raspunsuri, dar nu inteleg de ce la incheierea contractului de comodat sunt necesare ambele semnaturi ale sotilor, daca mai tarziu este valabila o singura semnatura?
Apartamentul este bun comun, in urma divortului nefacand-se partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil aflat in coproprietate alexandru0909 alexandru0909 Buna ziua, Un coproprietar a unui imobil poate incheia un contract de comodat sau inchiriere cu o terta persoana fara acceptul celuilalt ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere-riscuri asociate pistritudv pistritudv Sunt in negociere cu proprietarul ptr inchirierea unui apartament. Proprietarul se afla in proces de divort .Casa pe care o inchriez este proprietatea ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament alel alel Buna ziua, Am mai multe nelamuriri in ceea ce priveste partajul parintilor mei. Au impreuna un apartament, sunt divortati, iar mama mea locuieste in chirie ... (vezi toată discuția)