avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare acte procedura la sediul ales
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare acte procedura la sediul ales

Buna ziua,
In cazul unei persoane juridice, care a mandatat o firma recuperari creante,sa-i recupereze o suma de bani si care este reprezentata prin avocat in instanta, cum completeaza datele din cererea de chemare in judecata referitoare la sediu, in situatia in care se doreste ca actele de [procedura sa fie comunicate la sediul mandatarului? SC X, cu sediul als la SC jY ( manadara)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:43, 22 August 2013
SC....., cu sediul in ..... si sediul procesual ales la......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societatea de recuperari creante, in cazul cererii cu valoare redusa nu trebuie sa fie reprezentata de un avocat?? tucalan tucalan Buna ziua, Am fost actionat in instanta de o firma recuperari creante pt neplata inretinerii.Pe cererea de chemare in judecata, la reclamat este compltetat: ... (vezi toată discuția)
Sediu procesual ales ADELA STROE ADELA STROE sintagma ''sediul procesual ales'' pentru comunicarea actelor poate fi asimilat ca fiind o persoana care te reprezinta intr-un proces? ex : s.c. xyz s.r.l cu ... (vezi toată discuția)
Pe ce se intemeiaza cererea de executare silita? diana_sal diana_sal intrebare: pe ce trebuie sa isi intemeieze cererea de executare sillita o firma de recuperari creante? pe contractul de credit incheiat de client cu ... (vezi toată discuția)