Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

samyku01 
	    	Utilizator

samyku01 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Loredana_84 
	    	Utilizator

Loredana_84 
	    	Utilizator	    

samyku01 
	    	Utilizator

samyku01 
	    	Utilizator	    

alexandra68	                   

Buna ziua, se poate modifica un contract de 2 ore/zi, 10/saptamana la 48 de ore/luna si sa trec la repartizare conform programarilor?  si in revisal sa trec ... (vezi toată discuția)
	                    alexandra68	                   

Buna ziua, se poate modifica un contract de 2 ore/zi, 10/saptamana la 48 de ore/luna si sa trec la repartizare conform programarilor?  si in revisal sa trec ... (vezi toată discuția)

PaulaArdelean34	                   

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti. Daca la un salon de coafura, vom avea angajatele care vor lucra o zi cu o zi, ( 9-19) si sambata la nevoie. Voi trece timp de ... (vezi toată discuția)
	                    PaulaArdelean34	                   

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti. Daca la un salon de coafura, vom avea angajatele care vor lucra o zi cu o zi, ( 9-19) si sambata la nevoie. Voi trece timp de ... (vezi toată discuția)

bad1205	                   

Buna ziua! 
Am apelat la forumul dumneavoastra deoarece de la contabila si de la inspectorii ITM nu am putut primi un raspuns plauzibil decat \"nu se poate\" ... (vezi toată discuția)
	                    bad1205	                   

Buna ziua! 
Am apelat la forumul dumneavoastra deoarece de la contabila si de la inspectorii ITM nu am putut primi un raspuns plauzibil decat \"nu se poate\" ... (vezi toată discuția)