avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata contributiilor la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata contributiilor la PFA

In ipoteza in care o persoana angajata in baza unui CIM are si un PFA in paralel, oare pe PFA va trebui sa mai plateasca ,contributii la CAS si CASS avand in vedere ca aceleasi persoane i se retin deja aceste contributii in baza contractului individual de munca mai sus mentionat?
Contributii la sanatate trebuie sa plateasca sigur pentru veniturile din activitatea PFA.
Pentru veniturile obtinute din PFA va trebui a plateasca CASS si impozitul pe venit.
Este scutit de CAS, fiind deja asigurat in baza CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)