avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare marfa confiscata de ANPC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare marfa confiscata de ANPC

Buna ziua. In urma unui proces cu ANPC, pe care lam castigat, am ramas cu o hatarire definitiva si irevocabila , prin care se dispune de catre instanta anularea procesului verbal de contraventie si restituirea marfii confiscate. In speta, este vorba de o cantitate de argint care fusese confiscata de ANPC. Problema este ca nu stiu de unde pot intra in posesia marfii deoarece ce i de la ANPC ma trimit la Directia Metale Pretioase, iar acestia ma trimit inapoi la Anpc, exact la agentia care mi a confiscat marfa. CUi trebuie sa ma adresez ca sa pot intra in posesia ei?
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 22:08, 22 August 2013
din moment ce anpc a confiscat, anpc ar trebui sa o restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata pentru anularea unei amenzi nedrepte? onlinemediagrup onlinemediagrup buna tuturor sunt noua pe acest forum. am o problema si nu stiu cum sa procedez. am importat niste produse placate cu argint pentru care nu necesit vreo ... (vezi toată discuția)
Plata in metale pretioase sau pietre pretioase. beczukdavid beczukdavid Intrebarea mea ar fi: Ipotetic vorbind, o persoana x face o lucrare pentru o persoana sau firma Y. Persoana X solicita plata in metale sau pietre pretioase, ... (vezi toată discuția)
Proces verbal confiscare marfa Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei spete: Soferul Societatii XYZ a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere. In urma ... (vezi toată discuția)