avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rugaminte - termen trimitere intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rugaminte - termen trimitere intampinare

Va rog sa-mi spuneti daca exista un termen limita de la inaintarea unei actiuni judecatoristi, in care magistratul are obligatia sa trimita intampinarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! s-a depus apel in penultima zi de termenul de 30 zile.de ... Mika T Mika T Buna ziua! S-a depus apel in penultima zi de termenul de 30 zile.De atunci au trcut 15 zile si dosarul se afla tot la judecatorie. Cand v-a fi trimis la ... (vezi toată discuția)
Intampinarea marfan marfan Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cand e obligatoriu sa fie depusa intampinarea, in caz ca este un moment limita. Daca de exemplu contesti calitatea ... (vezi toată discuția)
Data limita de depunere cerere amanare proces A-B-C A-B-C Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de parata dar fara sa aiba atasata cererea de chemare in judecata a reclamantului cu prezentarea motivelor. In ... (vezi toată discuția)