avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Despre dragoste
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Despre dragoste

daca sotia mea nu imi este pe plac si m-am casatorit cu ea din mila...si avem si un copil dar acum a aparut o fosta mare iubire de a mea si vrea sa ma impac cu ea dar are si ea un copil..ce sa fac?stiu ca voi fii fericit cu cea dea doua persoana
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:06, 26 August 2013
Problema e ca nu prea gasiti aici consultanti matrimoniali...Ca sa parafrazez o gluma - faceti cum doriti, peste cinci ani oricum veti regreta de alegerea facuta.
In dragoste nu exista certitudini, va amagiti. Cred ca intr-un fel va ganditi si dvs. la asta, altfel ati pus intrebari despre divort.

Mai asteptati pana luati o hotarare. Nici dumneavoastra, nici fosta mare dragoste nu mai sunteti aceiasi ca acum 5 ani - este posibil sa fiti indragostit de o imagine care nu are legatura cu realitatea.
Spuneti ca sotia nu va mai este pe plac si ca ati luat-o de mila... n-a fost o decizie buna dar asta la care va ganditi acum este in opinia mea si mai proasta. Daca vreti sa divortati faceti-o cand femeia de langa dvs. devine de nesuportat datorita defectelor ei, nu calitatilor (reale sau inchipuite) ale altor femei-cometa din viata dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament achiziționat prin programul prima casă înainte de căsătorie. care ar putea fi pretențiile viitorului soț în caz de divorț? Liubova Liubova Buna ziua. Sunt divortata de aproximativ 3 ani si am o fetita de 6 ani. Dupa divort am vandut apartamentul care l-am avut bun comun cu fostul sot si fiecare am ... (vezi toată discuția)
Citate si poezii de dragoste ContSters74561 ContSters74561 • Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire... • Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet ranit si apoi ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor friends friends Sentinta de divort s-a pronuntat in oct. 2010, mi-a fost comunicata in ianuarie 2011 si nu a fost atacata de nimeni. In urma acesteia, fostul meu sot a fost ... (vezi toată discuția)