avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa ma angajez in privat, la un SRL ca logoped?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa ma angajez in privat, la un SRL ca logoped?

Pot sa ma angajez in privat, la un SRL ca logoped daca nu am atestat, dar am lucrat 3 ani ca logoped in invatamant?
~ Conținut șters la cerere ~
In principiu , se va ere o calificare pentru functia pentru care se doreste sa fiti angajat.
adorandra a scris:
Pot sa ma angajez in privat, la un SRL ca logoped daca nu am atestat, dar am lucrat 3 ani ca logoped in invatamant?

Daca prestati servicii interne pentru SRL, DA.
Daca doriti sa prestati servicii pentru terti, sa lucrati cu publicul (copii, etc), sub acoperirea SRLului, NU. Va trebuie atestatul de la colegiul psihologilor.
Pentru cine vreti sa prestati?
In mesajul initial era vorba despre o angajare la un SRL si nu despre alta prestatie.
Prin SRL poate sa presteze intern sau pentru altii. Daca intrati un pic in "lumea psihologilor" o sa vedeti ca marea lor problema este atestatul de la colegiu care costa foarte mult si pentru care au nevoie de puncte, fapt pentru care si altii s-au gandit la tot felul de solutii. Nu va grabiti cu etichete apostrofatoare, analizati primul mesaj si o sa vedeti ca problema se invarte intre SRL, atestat si logoped (bineinteles ca are calificare).
Nota: calificare nu este egal atestat.

Credeti ca avea sens ca utilizatorul sa puna o intrebare la care raspunsul era asa de simplu? Adica credeti ca utilizatorul nu stia ca are calificare de logoped?
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
trandafir2, moderator

Alte discuții în legătură

Reîncadrare post ContSters425573 ContSters425573 Bună ziua! Din anul 2007 lucrez la o instituție de stat ca psiholog. Datorita vechimii în muncă și a treptelor profesionale dobândite am ajuns la treapta ... (vezi toată discuția)
Este legal? ioanaviviana ioanaviviana :( Buna ziua, Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese marius2009 marius2009 Lucrez la o firma ca si contabil sef cu ctr.individual de munca. In acelasi timp am un srl cu activitate de prestari servicii care presteaza servicii ... (vezi toată discuția)