Decat sa facem o polemica inutila, veti putea observa ca in mesajul initial se precizeaza expres ceea ce doreste userul care afirma ca nu are atestat de logoped.
In mediul privat poti lucra ca angajat conform actualelor prevederi legal, daca cel care te angajeaza nu cere atestat de libera practica.
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai tocmai ca nu are atestat si chiar daca se angajeaza la SRL daca vrea sa presteze servicii catre terti ii trebuie atestat. Deci problema nu se rezuma la " In mediul privat poti lucra ca angajat conform actualelor prevederi legal, daca cel care te angajeaza nu cere atestat de libera practica". Se rezuma la "depinde cui prestezi servicii de logopedie", caci cum v-am spus, daca lucrezi cu publicul iti trebuie atestat fie ca te angajeaza SRLul, fie ca lucrezi pe cont propriu.
Altfel, toti psihologii care ar vrea sa presteze servicii de logopedie si care nu vor sa isi scoata atestat ca e f scump, s-ar angaja la SRL-ul familiei, ca alea nu cer atestat si ar rezolva problema. Dar nu este asa!
Multumesc tuturor celor implicati in discutie pentru ajutor. Cred, totusi, ca domnul/doamna "trandafir2" ar avea dreptate (din cate m-am mai documentat si pe site-ul COPSI).
Este legal?
ioanaviviana
:( Buna ziua,
Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate ... (vezi toată discuția)