avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare de urgenþã
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare de urgenþã

Bună ziua!
sper să pot primi un răspuns de la experţii acestei paginii şi mulţumesc anticipat.
- Problema: prin decizia de partaj mi s-a acordat 70% din apartament şi alte bunuri.
Cei 30% care-i revin fostului soţ trebuie sa-i plătesc în decursul a 6 luni.
În momentul de faţă, şi de cca. 3 ani (cât a durat procesul de partaj), fostul soţ a locuit în apartament şi nu mi-a permis accesul în apartament, ceea ce face şi în momentul de faţă.
Eu nu dispun de suma pe care trebuie să o achit pentru cei 30% care-i revin şi nici nu pot intra în apartament cu eventuali cumpărători în vederea vânzări acestuia. Mai mult fostul soţ, din nou, nu a plătit contravaloarea întreţinerii de la bloc, care se ridică deja la o sumă la care apartamentul poate fi scos la licitaţie de către administraţia blocului.
Cum să procedez, ce pot face?
Evacuare, recuperare debite de la fostul sot... puteati cere contravaloarea folosintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - nu am acces în locuinþã Miriam22 Miriam22 Bună ziua! sper să pot primi un răspuns de la experţii acestei paginii şi mulţumesc anticipat. - Problema: prin decizia de partaj mi s-a acordat 70% ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Dupã partaj Miriam22 Miriam22 Bună ziua, am nevoie de ajutor din partea Dumnevoastră, a experţilor în materie. Vă mulţumesc anticipat. În cele din urmă, după 3 ani, s-a reuşit ... (vezi toată discuția)