avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pentru administratorul societatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pentru administratorul societatii

administratorul unei societatii este obligat sa aibe contract de munca?si in ce Lege scrie ?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 28 August 2013
iitanu a scris:

administratorul unei societatii este obligat sa aibe contract de munca?si in ce Lege scrie ?
va multumesc anticipat!

Nu este obligat sa aiba CIM. Poate lucra in societate in baza Actului Constitutiv, sau a Hot AGA si a contr de mandat, acte prin care este numit si prin care ii sunt stabilite atributiile.
De asemenea i se poate acorda o indemnizatie de administrator care este de natura salariala, conf Cod fisc.
:offtopic:

Raspunsurile pot fi date cu cuvinte diferite, dar sa aiba acelasi inteles.
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
freeelis a scris:

:offtopic:

Raspunsurile pot fi date cu cuvinte diferite, dar sa aiba acelasi inteles.

Atunci care este menirea acestui site ?
Avem raspunsuri la raspunsuri, insa cu alte cuvinte !
Parerea mea personala este ca derutam persoana care intreaba !
Nu se deruteaza . Nu vad unde raspunsul meu il deruteaza pe cel care a initiat acest topic. Din contra, va trebui sa discernea singur in ce masura raspunsurile primite il pot ajuta sau nu in cazul supus dezbaterii.

:closedtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru administrator srl Ice68 Ice68 Buna ziua, 1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator/asociat societate Iulia_8891 Iulia_8891 In cazul unei societati cu 2 asociati dintre care unul este si administrator, cum se poate face remunerarea administratorului? Este posibila angajarea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca adminstrator edusa edusa ca administrator sunt obligat sa-mi fac contract de munca in cadrul societatii? (vezi toată discuția)