avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale conditii/timp de pastrare a documentelor unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

conditii/timp de pastrare a documentelor unui SRL

Va rog daca imi puteti spune, cat timp si cum trebuie sa pastrez documentele unei firme(srl) dupa dizolvaresi radiere? Ce documente trebuiesc pastrate? Daca puteti sa ma ajutati si cu un temei legal? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI DANAILA , Consilier juridic 15:19, 5 Mai 2005
totusi....cat timp si ce documente trebuiesc pastrate la un SRL dupa dizolvare???????????
merci
Pai dupa cat imi amintesc cel mai mult trebuie tinuta arhiva cu evidenta salariatilor, vreo 50 de ani. Restul 10-15 ani.
legea contabilitatii 82/91 republicata in Monitorul Oficial
nr. 48/14 ianuarie 2005 are ceva precizari....

florina
Dupa dizolvare si ultima etapa radierea, actele -documentele trebuie tinute cam 5 ani, cele cu regim special 25 de ani. Dar in general surprizele va vin in perioada radieri, dupaa ceea se uita de dumneavoastra. L e opriti pentru un eventual proces daca cineva se opune proceduri de dizolvare sau radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cati ani trebuie pastrate actele intr-o firma? ShadowElf ShadowElf Buna tuturor, este o intrebare mai veche de-a mea care a ramas fara raspuns... Cati ani trebuie tinute actele unui SRL In principal ma intereseaza facturile ... (vezi toată discuția)
Dosarele de personal dupa inchiderea firmei mihaelasimion mihaelasimion Buna ziua, Am si eu o intrebare: se specifica undeva ce trebuie sa faca angajatorul cu dosarele de personal dupa terminarea procedurii de faliment, dupa ce ... (vezi toată discuția)
Expertiza juridica cass4 cass4 se poate face expertiza juridica pt acte contabile ce depasesc 5 ani?ma refer aici la facturi fiscale (vezi toată discuția)