avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retineri din salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retineri din salariu

Buna seara,
Am fost angajata la o firma unde in urma desfintarii postului am fost disponibilizata si am primit salarii compensatorii in luna iulie.Pentru sumele primite au fost retinute somaj,sanatate,pensii.Intrebarea mea este in conditiile in care ma angajez acum la o alta firma voi avea aceste retineri,sau pentru o perioada voi fi scutita de plata acestora.Multumesc
Cel mai recent răspuns: elenadanielagri , utilizator 20:24, 28 August 2013
Din salariu vi se vor retineri contributiile sociale si impozitul pe venit. Nu veti fi scutita de retinerea acestora.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri salariale Marius Nou Marius Nou Vreau sa va intreb daca atunci cand primesc salariu compensatoriu(in urma concedierii din motive ce nu tin de persoana angajatului) trebuie retinut din el ... (vezi toată discuția)
Calculul contributiilor sociale la ajutoarele acordate angajatilor disponibilizati SIIA SIIA la ajutoarele acordate la disponibilizarea salariatilor ce contributii de asigurari sociale se calculeaza ? Ma intereseaza daca se calculeaza si sanatate ... (vezi toată discuția)
Salariu compensator Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu 2 persoane parasesc societatea intrucat s-a desfiintat postul/locul de munca deci art 65 alin1 cf codului muncii. cf ctr colectiv de munca are dreptul la 1 ... (vezi toată discuția)