avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evaluare imobil prin evaluator autorizat, sau conform ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evaluare imobil prin evaluator autorizat, sau conform grilei notarilor

Buna ziua.
Am o mare neclaritate, inca nu am putut sa primesc un raspuns concret, iar de la ANRP, bineinteles ca nu am primit nici un raspuns la intrebarea mea.
Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru intocmirea raportului de evaluare si la emiterea deciziei reprezentand titlul de despagubire.
Intre timp, a aparut noua lege 165/2013, care precizeaza ca evaluarea imobilului nerestituit se va face pe baza grilei notarilor existente, fara a se tine cont de valoarea de piata a bunului.
As dori sa va intreb daca stiti cum se va face evaluarea imobilului, conform grilei notarilor, sau conform dispozitivului sentintei, adica ANRP-ul va trebui sa desemneze un evaluator, pentru intocmirea raportului de evaluare.
Va multumesc anticipat pentru raspuns, dorindu-va in continuare o zi excelenta.
Cu multa stima.

Alte discuții în legătură

Evaluare imobil conform evaluator autorizat sau, prin grila notarilor tibif tibif Buna ziua. Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru ... (vezi toată discuția)
A.n.r.p. tibif tibif Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru intocmirea ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013, decizia ccr nr. 88/2014 tiberius1 tiberius1 Buna ziua. Curtea Constitutionala a Romaniei, in urma unei exceptii ridicate in Dosarul nr. 638/3 /2013 al Tribunalului Bucuresti - Sectia a V-a civila, ... (vezi toată discuția)