avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evaluare imobil conform evaluator autorizat sau, prin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Evaluare imobil conform evaluator autorizat sau, prin grila notarilor

Buna ziua.
Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru intocmirea raportului de evaluare si la emiterea deciziei reprezentand titlul de despagubire.
Intre timp, a aparut noua lege 165/2013, care precizeaza ca evaluarea imobilului nerestituit se va face pe baza grilei notarilor existente, fara a se tine cont de valoarea de piata a bunului.
As dori sa intreb cum se va face evaluarea imobilului, conform grilei notarilor, sau conform dispozitivului sentintei, adica ANRP-ul va trebui sa desemneze un evaluator, pentru intocmirea raportului de evaluare.
Cu multa stima.


Cel mai recent răspuns: tibif , utilizator 19:19, 29 August 2013
Evaluarea se realizeaza de catre evaluator ANEVAR
Stimata Ynocentta,
As dori a stiu daca sunteti sigura si bine informata pe ceea ce ati postat la intrebarea mea??
La aceeasi intrebare pusa unei avocate cu multe articole publicate in domeniul despagubirilor, am primit urmatorul raspuns:
"ANRPul va trebui sa numeasca un evaluator care va face evaluarea conform grilei notarilor. Dn pacate intrati pe noua procedura."
Rog un raspuns argumentat.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare imobil prin evaluator autorizat, sau conform grilei notarilor tibif tibif Buna ziua. Am o mare neclaritate, inca nu am putut sa primesc un raspuns concret, iar de la ANRP, bineinteles ca nu am primit nici un raspuns la intrebarea ... (vezi toată discuția)
A.n.r.p. tibif tibif Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru intocmirea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)