avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN inchirieri accesorii auto
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN inchirieri accesorii auto

Buna,
Am cautat codul CAEN corespunzator pentru inchirieri portbagaje tip Thule, dar nu l-am gasit, daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andy83 , utilizator 23:27, 29 August 2013
Parerea mea este ca pretabil ar fi codul 7739- Activitati de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri tangibile.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen inchiriere echipamente medicale MonaGeorgescu MonaGeorgescu O societate comerciala cumpara un bun pe care il va inchiria unui centru de recuperare, este vorba de aparatura fizioterapie. Care este codul Caen necesar in ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru inchiriere spatii pentru desfasurarea de activitati stomatologice inclusiv aparat tzsombi tzsombi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un cod CAEN pentru firma ce are obiectul principal de activitate : inchiriere spatii proprii pentru cabinete stomatologice ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie pentru deratizare si inchirieri scule ContSters236592 ContSters236592 Care sunt codurile caen pt. servicii de deratizare si inchirieri scule, unelte (vezi toată discuția)